Faciliteiten

Aqua-Holic heeft veel te bieden en voorziet haar leden van allerhande informatie.

Deze website is daar een voorbeeld van. Ook ontvangen de leden iedere maand de Aqua-Holic nieuwsbrief per mail. Hierin worden onder andere de aanstaande activiteiten aangekondigd en informeert het bestuur over de ontwikkelingen in de vereniging, de Bond en de duiksport.

Verder is er bij Aqua-Holic de mogelijkheid deel te nemen aan whatsapp- en mailgroepen. Daar worden bijvoorbeeld duikafspraken gemaakt en delen leden hun ervaringen op de diverse duikstekken.

Een deel van onze website is alleen toegankelijk voor clubleden. Daar worden mededelingen gedaan m.b.t. bestuurszaken, vergaderingen, roosters etc.

Torenbad Amerena

Voor training en opleiding gebruiken wij iedere donderdagavond het torenbad inĀ Sportcomplex Amerena. Dit torenbad is dieper dan het gemiddelde zwembad, namelijk vijf meter diep!

Van 21.00 tot 21.30 uur gebruiken we dit bad voor de conditietraining, gegeven door ervaren instructeurs. Er wordt vooral geoefend op basisvaardigheden die bij duiken van pas komen. Denk daarbij aan het maken van hoekduiken, snorkelen, onderwater zwemmen en reddingsgrepen.

Van 21.30 tot 22.30 uur is er tijd voor de 1* opleiding, die dan net van de theorieles komen. Ook kunnen buddyparen gebruik van het zwembad maken om te gaan oefenen of om materiaal testen.

Gratis je duikfles vullen

De vereniging heeft een eigen compressor. Elke donderdagavond worden de duikflessen van clubleden hier kosteloos gevuld door ervaren clubleden. Bovendien organiseren we bijna elk jaar een collectieve keuring van duikflessen.

Scroll naar boven