Introductieduik

Ben je benieuwd of duiken wat voor je is? Dan biedt Aqua-Holic je de mogelijkheid om in het heldere en warme water van het zwembad Amerena in Amersfoort een introductieduik te maken.

Introductieduiken worden altijd op een donderdag tijdens onze gebruikelijke zwembadavond gehouden. Je bent, inclusief de instructie in het clubhuis, bezig van 19.45 tot 22.30 uur. De minimumleeftijd voor deelname aan een introductieduik of opleiding is 16 jaar.

Na een eerste kennismaking met Aqua-holic in ons gezellige clubhuis aan de Keerkring 7 en een eerste instructie door een ervaren instructeur, ga je naar Amerena, het zwembad aan de Velduil 2 (Hogeweg). Hier krijg je dan de persluchtset omgehangen en ga je met de instructeur het water in.

Mocht je je niet helemaal zeker voelen dan heeft de instructeur dat snel in de gaten en ga je weer naar boven. Jouw veiligheid staat voorop, jij bepaalt wat er gebeurt.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor een introductieduik door onderstaand formulier in te vullen. De kosten voor een introductieduik bedragen €20. Als je vervolgens besluit tot een lidmaatschap dan worden deze kosten door middel van een barkaart verrekend.

Wat heb je nodig voor de introductieduik?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Voor andere materialen, zoals passende vinnen, een duikset en een fijn duikmasker, zorgen wij.

Leuk dat je een introductieduik bij onze vereniging wilt maken! Wanneer je je hier aanmeldt, neemt een van onze leden contact met je op. En overleggen we welke donderdagavond hiervoor ons allebei goed uitkomt.

Meld je aan voor je introductieduik!

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Leuk dat we samen een introductieduik gaan maken! Wil je iets meer over jezelf vertellen of heb je ook nog een andere vraag?
Scroll naar boven